close menu

smartware.gr - Header Section

smartware.gr - Breadcrumb Section

smartware.gr - Main Section

smartware.gr - Main Component

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

EasyPos Πακέτα Voucher 90%

Η εφαρμογή EasyPOS σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από τη SmartWare, για την αντιμετώπιση των αναγκών των διαφόρων επιμέρους τμημάτων συγκεκριμένου κλάδου της αγοράς 

 

EasyPos

Η εφαρμογή EasyPOS σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από τη SmartWare, για την αντιμετώπιση των αναγκών των διαφόρων επιμέρους τμημάτων συγκεκριμένου κλάδου της αγοράς (Mini Markets, Φαρμακεία, Περίπτερα, Café, Κάβες, Παγωτά Frozen Yogurt, Αρτοπωλεία-Ζαχαροπλαστεία, Fast-Food/Take Away, Pet-Shops, Βιολογικά Προϊόντα, Deli, Εστιατόρια με ή χωρίς τραπέζια κλπ). Βασισμένη στην τεχνολογία οθόνης αφής προσφέρει ένα γρήγορο, απλό αλλά δυναμικό ταυτόχρονα περιβάλλον εργασίας, αναβαθμίζοντας τα κλασικά σημεία Points of Sale σε Points of Service. 

 

EasyPos Basic

Ειδικά σχεδιασμένη για γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση. Προσφέρει ένα απλό αλλά δυναμικό περιβάλλον εργασίας με τυποποιημένες υπηρεσίες για πολύ μικ΄ρες επιχειρήσεις.

 

EasyPos Advanced

Ειδικά σχεδιασμένη για γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες με μικρό βαθμό παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανα΄γκες της επιχείρησης.

 

EasyPos Pro

Ειδικά σχεδιασμένη για γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση που προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και εμβέλεια παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανα΄γκες μεγαλύτερων επιχειρήσεων

 

EasyPos Premium Pro

Διατίθεται και από δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να αναπτυχθεί είτε ως αυτόνομη λύση (συνδεόμενη με οποιοδήποτε σύστημα Back-Office της αγοράς) ή ως μια end-to-end λύση, ενσωματωμένη στην πλατφόρμα SmartStore (κυρίως για αλυσίδες που απαιτούν μια κεντρογενή διαχείριση των Καταστημάτων τους).

 

EasyPos Small Business

Λύση σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις. Τυποποιημένες λειτουργίες χωρίς τη δυνατότητα μεγάλης αυτονομίας και παραμετροποίησης. Εύκολη εγκατάσταση και απλή χρήση.

 

EasyPos Limited

Λύση σχεδιασμένη για επιχειρήσεις με τυποποιημένες λειτουργίες χωρίς τη δυνατότητα παραμετροποίησης. Εύκολη εγκατάσταση, απλή χρήση και εκπαίδευση.

 

EasyPos Limited Pro

Λύση σχεδιασμένη για επιχειρήσεις με τυποποιημένες λειτουργίες χωρίς τη δυνατότητα παραμετροποίησης αλλά με δυνατότητα διασυν΄δεσων. Εύκολη εγκατάσταση, απλή χρήση και εκπαίδευση.