close menu

smartware.gr - Header Section

smartware.gr - Breadcrumb Section

smartware.gr - Main Section

smartware.gr - Main Component

Monday, 18 July 2022

Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης Καταστημάτων στην A.X.F. A.E. (attrattivo & ‘ALE)

Στρατηγική επιλογή της A.X.F. A.E. (attrattivo & ‘ALE) για την Κεντρική Διαχείριση των καταστημάτων της αποτελεί η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας μας στο πεδίο της εντατικής λιανικής και της πολύχρονης εμπειρίας της σε σύνθετα πληροφοριακά έργα.

Η εγκατάσταση του συστήματος SmartRetail, ολοκληρωμένου με το Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης καταστημάτων Central-SmartRetail, υλοποιήθηκε με επιτυχία στο σύνολο των εταιρικών και franchise καταστημάτων της A.X.F. A.E. (attrattivo & ‘ALE) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το SmartRetail, ειδικά διαμορφωμένο για υποστήριξη χρώματος-μεγέθους σε πλήρη touch-screen λειτουργία, διασυνδέεται με το σύστημα ERP της εταιρείας, προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαθεσιμότητας.

Η τεχνολογική δυνατότητα off-line λειτουργίας του συστήματος και της εξειδίκευσής του σε καταστήματα εντατικής λιανικής δημιουργεί μοναδικά οφέλη βελτιώνοντας δραστικά την ταχύτητα και εργονομία χειρισμού, ενώ ταυτοχρόνως μειώνει σημαντικά το κόστος χρήσης του αξιοποιώντας ιδανικά τον υφιστάμενο εξοπλισμό.

Ενσωματώνει υποσυστήματα άυλων gift-cards, αυτόματου ελέγχου επιστροφών και καρτών αλλαγής, διαχείριση υπολοίπων πελατών, on-line διαχείριση αποθέματος πολλαπλών καταστημάτων και αναβαθμίζει σημαντικά την τοποθέτηση της αλυσίδας στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον αποτελώντας την καταλληλότερη πλατφόρμα για μελλοντικά βήματα που περιλαμβάνουν: Cloud-Loyalty, αυτόματη αναπαραγγελία, mobile πωλητών, mobile-app πελατών, σύνδεση με το e-shop κλπ.

Σκοπός του έργου είναι να βελτιώνει τις διαχειριστικές και λειτουργικές ανάγκες των καταστημάτων, να προσαρμόζεται με το μικρότερο δυνατό κόστος στις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις και να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών.

Η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του έργου έγινε σε χρόνο-ρεκόρ (σε λιγότερο από δύο μήνες συνολικά) χάρη στη συμβολή της ομάδας μηχανογράφησης της A.X.F. A.E. (attrattivo & ‘ALE).

Η SW RetailSoft επιλέχθηκε από την κορυφαία ελληνική βιομηχανία μόδας, γιατί εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων και έχει ως στόχο την επιστροφή της επένδυσης στον πελάτη, με το βλέμμα στραμμένο στη μελλοντική επιχειρησιακή αναπτυξιακή πολιτική.